Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
halina manka Kamil2 Kurowski2 Joanna Kuchnicka mart enty Zdzislaw Cieszynski boj fra oszlo Marek Florczak Onty_Ja_Gabriel_3. Emil Moderator (3107 niezalogowanych)
1621 Postów
Joanna Kuchnicka
(Asikhb)
Maniak
Krzysztof Makowski napisał:
Wont to kuchnicka znaczy nie mniej ni więcej - daj sobie spokój lewacka ruro bardaszana.

Odpowiedz na pytania zadane bezposrednio tobie.

P.S. Nie do ciebie bylo. Ale milo ze stajesz w obronie partnera.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1621 Postów
Joanna Kuchnicka
(Asikhb)
Maniak
co cie tak rozbawiło - wbijanie klina pomiędzy racjonalne posty Polaków?
Nic mnie w tej wymianie zdan nie bawi.
Znow jakis z twojego jelita wniosek.
A racjonalne posty Polakow to ktore tu? W ktore racjonalne posty Polakow sie wbijam?
Tylko konkretnie prosze po raz kolejny.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1621 Postów
Joanna Kuchnicka
(Asikhb)
Maniak
sensu należy szukać cały czas - na tym polega postęp.
Otoz to.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
1580 Postów
mart enty
(bodys)
Maniak
Nie pal głupa kuchnicka - tobie zależy wyłącznie na skłócaniu Polaków - za to przecież ci płacą ! Nie małe pieniądze jak sądzę.

No to wąchaj pokojowego bączka z mojej dupki dziubdziusiu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
3258 Postów
boj fra oszlo
(bojfraoszlo)
Maniak
...brzydko się dzieje na tym forum
...Makoooski!Jachu ! czy jak cię tam zwą jeszcze,,szczurze paskudny,,..obraziłeś tutaj już wszystkich na tym forum...Polaków,Słowian,kobiety,gejów,Żydów,itd....zostały ci jeszcze dzieci do obrażenia,inwalidzi,rudzi i kosmici....chamie nie masz godności i szacunku dla innych ludzi
...nie zasługujesz na najmniejszą atencję!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3258 Postów
boj fra oszlo
(bojfraoszlo)
Maniak
...obrażał i podejrzewał o spiski i trolowanie a sam stworzył drugi profil z ktorego sam siebie zachwalał...kłamca zwykły bez honoru..smutna postać...niestety takie postacie są obecne jednocześnie na kilku forach...do czasu jak jeszcze da się ładować baterie....jak już padnie ..to pozostają inwektywy...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1580 Postów
mart enty
(bodys)
Maniak
Jachu1972 napisał:
Róbcie screeny postów, lub całej strony i wylogowujcie się czasami, by zobaczyć czy wasze posty są widoczne dla innych. Tego kilku tutejszych sruli i moderator boją się najbardziej. Tylko prawda jest ciekawa. Pozdrawiam zdrowo myślących Polaków

Krzysztof Makowski

Bedziesz musial pozakladac nowe konta niedlugo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1580 Postów
mart enty
(bodys)
Maniak
Jachu1972 napisał:
Kuchnicka, RafalC75, boj fra oszlo, mart enty i pewnie jeszcze ktoś, to stali ujadacze na forum MN, którzy bez powodu torpedują nasze racjonalne posty. Wycinają słowa z kontekstu, przeinaczają, wyzywają i mataczą. Czasem pisałem dosadnie, ale adekwatnie do prowokujących mnie zdań i tylko do w/w osób. Nie "Moja Norwegia" zbanowała moje konto za to, że uświadamiałem ludzi, co się tutaj odwala na tym forum i jak moderator manipuluje, a raczej bezczelnie odwraca polubienia pod postami na tym forum. I potwierdzam raz jeszcze - wyżej wymienieni, jesteście zafajdanymi srulami i kłamcami skłócającymi Polaków, tfuuu !!!

Jaki trzeba mieć zryty beret, lub schizofrenie, żeby pozakladac kilka kont, pisac o sobie w liczbie mnogiej, pisac do siebie i srac na forum z poczuciem jakiejs wyimaginowanej "misji"
Chowasz sie w tej rzekomej grupie na forum. W grupie raźniej i latwiej sie krzyczy, co? A ze grupy nie ma, to trzeba bylo sobie ją wymyśleć we wlasnej glowie.
Zajmijże się dziubdziusiu czymś pożytecznym, albo chociaż konia zwal, bo ewidentnie pod czachą Ci juz buzuje.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3258 Postów
boj fra oszlo
(bojfraoszlo)
Maniak
...samotnicy muszą podróżować samotnie...Jasiu idż tam gdzie cie jeszcze nie było...tu już nasmrodziłeś wystarczająco...tam zaczniesz pisać swoje życie od nowa...Ps. onanizm odradzam jak tu radzą tobie powyżej...,,łep"możesz sobie urwać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1621 Postów
Joanna Kuchnicka
(Asikhb)
Maniak
Jachu1972 napisał:
Założyłem drugie konto durniu, bo moderator wpadł na pomysł: "Limit postów został wyczerpany na tę chwilę" (czy jakoś tak), co trwało... dwa dni.

Jak dostajesz wiadomosc, ze wyczerpales limit to zamknij pape zamiast zakladac nastepne konta.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok